Claessen ELGB, een Elektrotechnische Groothandel die staat voor Service, Gemak, Kwaliteit en Persoonlijk Contact. Al meer dan 50 jaar lang!

Met 8 vestigingen en ruim 90 medewerkers in dienst, zijn wij een vooraanstaande elektrotechnische groothandel in België. De producten waarin we handelen zijn installatiemateriaal, draad- en kabelproducten, verlichting, telecom en informatica. Onze afnemers zijn vooral elektrotechnische installatie-bedrijven, maar ook voor industriële afnemers hebben wij de nodige oplossingen in huis.

Service, Gemak en Kwaliteit zijn de drie pijlers waarop de Claessen ELGB organisatie steunt. Wij bieden onze klanten datgene wat ze wensen: kwaliteit tegen een gunstige prijs. Ons doel is niet het leveren van massaproducten of standaardoplossingen, maar ons voornaamste streven is zo goed mogelijk in te spelen op de specifieke wensen van onze klanten. Zo traditioneel als de ET markt is, zo traditioneel is Claessen ELGB als het gaat om de meerwaarde van de organisatie; onze klant is geen nummer, maar heeft een naam en gezicht!
Claessen ELGB is een decentrale organisatie waar de Vestigingsmanager de vrijheid heeft om zijn beleid volledig aan te passen aan de wensen van de klant. Deze decentrale gedachte heeft als voordeel dat er persoonlijk contact is met de klanten, en daar waar wij mee kunnen denken met onze klanten doen wij dat ook alsof dat de gewoonste zaak van de wereld is. En eigenlijk is het dat voor ons ook!

 

De vestigingen hebben naast een goede bereikbaarheid nog een ander belangrijk voordeel: een regionaal afgestemde voorraad. Claessen ELGB stelt haar klanten in staat flexibel te werken, omdat zij voor haar afnemers de producten op voorraad neemt.

Dit houdt in dat de klant op ieder moment de benodigde materialen tot zijn beschikking kan hebben.
Vóór 09.00 uur besteld, wordt zo mogelijk nog dezelfde dag in de regio bezorgd, hoofdzakelijk met eigen vervoer.
Daarnaast heeft elke vestiging een sterke afhaalbalie. Door deze balie-functie zie je ook dat "contact" een sleutelwoord is binnen onze organisatie.

Wordt jij onze nieuwe Account Manager?

Kijk op onze vacatures voor meer informatie.

Niko Academy

Volg een training en word een beter installateur.

Meer

Osram Loyalty campagne

Word OSRAM LED partner en profiteer!

Meer